Puromuz2.com: Kaliteli Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, bâtınanlayışiniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar büsbütün size özeldir. Ancak yine bile aklınızın ucunda bulunması gereken bir kaç benek var! 1- Puro Seçimi Ben bu alfabemda günün her saatinde bâtınmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu misafir edeceğim. Siz bile keyfinize gereğince, istediğiniz puroyla zevcelik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Kontrolör Etme Il imalı Karayip purolarda bâtınmeden önce nemliliğini yoklama kılmak gerekir. Bu Toscanello bâtınin makbul bileğil. Toscanello severler damak zevklerine gereğince farklı gönen oranlarında bâtınmeyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak beş on da deneme kenarılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce kesinlikle bilinmesi gereken yaşamsal bir nizam var. Puro sadece lakin sadece kokusuz acıle yakılır! Puro her saat evet bütan gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo üzere benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler üzere buke yayan ateş kaynakları ile yakmamalısınız. Bunlar puronunuzun aromasını kalıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro nispet ve alaka gerek. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu dikkatli bir şekilde doğru. Güvenli olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat fiyat. Puroyu yakarken sıcaklık puroya düver değinme etmemelidir. Ateşin maviliği purodan beş on ırak tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her yüzı alya döndüğünde kızartma anlayışlemini çıbanardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayak tabanığını 90 not eğimle, aleve tam değinme etmeyecek şekilde tutun. Bu anlayışlemi yaparken tüm ayak tabanığın eşit yanması gerektiği bâtınin puroyu aynı zamanda düzgün bir şekilde 360 not döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına natürel alevli çakmalara gereğince beş on henüz uzakta tutmanızda fayda var. Zira, bu biçim çakmaklar çok iktidarlıdür ve çokça doğru tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma anlayışlemi natürel alevli çakmaklarla, beş on saat alabilir. Bu süre size çağ kaybı üzere çekmeceükebilir lakin puro çıdam ve iş gerek. 5- İyi Yandığını Kontrolör Etme Şimdi puroyu nasıl yaktığınımızı yoklama edelim. Puroyu kızartma anlayışleminden sonra aynasız çevirip yüzünüze beş on yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya uçukçe albeni üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet tüm basamak kıpkırmızı ise yakma anlayışlemini çıbanarı ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her yüzı tam yanmamışsa, şu demek oluyor ki tüm basamak kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu kenarınıza götürün. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek kükürt veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki önemsiz dem henüz çekin. Bu sayede puro üste mütebaki yanmamış kol da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Hafifçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, imdi puronuz bâtınime amade. Pekâlâ evet siz amade mısınız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıuğursuz çıuğursuz bâtınilmeli. Alacağınız her dem ortada en azından 40 saniye durmak gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara üzere bâtınmeye çkırmızıışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı bâtınimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da takkadak hissedersiniz. İlk başlangıçta, sadece birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı bâtınmeye devam ederseniz, puro o derece çığlıklaşır ki hiç bâtınilemeyecek duruma gelebilir. Değersiz bir uyarı: Puro, sigara üzere ciğere çekilmez. Kötü uçukçe ağıza doldurulur ve kâm kameraların dumanla ikazlmasına destur verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz tütününden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartpostalın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden henüz az nispet gösterdiğinizin bir anlayışaretidir. Sönen puronun küllerini hakkıyla temizleyin. Bunun bâtınin kürdan üzere bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri hakkıyla temizlediğinizden emniyetli olduktan sonra puronuzu yeniden yakmayı deneyin. Benim bâtıntiğim Toscanello bâtınin yeni baştan yakma sorun örgütleme etmez. Ancak el imalı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda küsurat oranda meraret hissedeceğinizi kaydetmek isterim.

şayet puro nitelikli bir puro ise 15 sene ayrıca henüz uzun bir süre birlikte saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar üzere puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz gereken ve kesinkes şpeş olan 2 nizamı valörız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın dünyaın sıcaklık ayarıdır. Puroyu nitelikli bir koşulda uzun süre saklamak istiyorsanız dünya sıcaklığının 16 ila 18 not ortada başüstüneğundan emniyetli olmanız gerekiyor. Dar ortamında bu sıcaklığı yakalamanız epey zordur. Bu yüzden dünya sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin altına inmedikten sonra telaşlanmanıza lazım yoktur. Lakin bittabi eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki muhafaza dünyaını yaratmanız mefkûre olandır. Çünkü bu durumda hiçbir sorun ile önlaşmazsınız. Saklama dünyaı sıcaklığında kaynak sorun dünyaın itici bileğil çokça hamam olmasıdır. Çünkü muhafaza dünyaı 22 derecenin üzerine çıktığında tütün böceği sorunu ile önlaşabilirsiniz. İkinci önemli nizam ise muhafaza dünyaının nemidir. Bağıl nemin mefkûre aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer çokça kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Bittabi gönen muhafaza dünyaı sıcaklığına gereğince trok gösterecektir ve bu yüzden bile muhafaza dünyaı sıcaklığını sabitlemenizde fayda vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en mefkûre olarak puro muhafaza kutusu adı verilen humidorların içinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde yok ise herhangi bir albeni geçirmeyen kutu, dolap ayrıca ve ayrıca albeni geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan muhafaza dünyaının albeni geçirmemesi ve buna bentlı olarak da kutu bâtınindeki gönen ile sıcaklığın durağan kalmasıdır. Puro saklamak bâtınin anahtar sıcaklığı ve nemi durağan tutmanızı katkısızlayacak kesinkes albeni geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En yararlı humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları kesinkes albeni geçirmedikleri bâtınin özge rakiplerine muhteşem başkalık atarlar. şayet puro saklamaya hüküm verdiyseniz kesinlikle bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Seo Fiyatları https://drama.name.tr/ https://asansoryetkiliservis.name.tr/ https://belgeseller.name.tr/ https://projeksiyonsistemleri.name.tr/ https://huzurevi.name.tr/ iqos fiyat instagram takipçi satın al
tekirdağ escort sakarya escort denizli escort muğla escort eskişehir escort niğde escort batman escort puff bar türkiye
https://seokoloji.gen.tr
deneme bonusu veren siteler Puro Satın Al
hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink
puro satın al sigara satın al betsat casino bahis siteleri onwin bahigo betsat steroid satın al korsan taksi korsan taksi https://www.sohbetci.net.tr/
https://escortnova.com/